Vintille lisää tilaa Kingspan -eristeratkaisuilla

Tilaa ullakolle! SPU ratkaisut vintin eristämiseen

Kingspan -lämmöneristeet soveltuvat yläpohjien lämmöneristämiseen rakennuksen iästä tai alkuperäisistä rakenteista riippumatta. Kingspan -eristeinen yläpohjarakenne voidaan toteuttaa monella eri tavalla ja eristelevyjen paksuus voidaan valita sen mukaan, minkälaista eristyskykyä rakenteelta edellytetään tai kuinka paljon tilaa eristekerrokselle on käytettävissä.

Tehokkaat ratkaisut Kingspan -eristeillä:

  • Ohuilla eristekerroksilla ullakko saadaan tehokkaasti hyötykäyttöön, kun tila jää mahdollisimman korkeaksi ja käyttöön jää mahdollisimman paljon neliöitä.
  • Ei tarvita erillistä tuulensuojaa eikä höyrynsulkukerrosta.
  • Yksinkertainen rakenne.
  • Helppo asentaa.

Kingspan -eristeiden asentaminen on helppoa ja nopeaa. Eristelevyt työstetään oikeisiin mittoihinsa asennusohjeiden mukaisesti ja kiinnitetään saumavaahdolla kiinni yläpohjan rakenteisiin. Myös eristelevyjen väliset ponttisaumat vaahdotetaan aina saumavaahdolla.

Kingspan Therma -eristeitä käytettäessä erillisiä höyrynsulku- tai tuulensuojakerroksia ei tarvita ja rakenteesta muodostuu oikeaoppinen. Kingspan -eristelevyjen tasaisuuden ja hyvän muotonsapitävyyden ansiosta aluskatteen ja eristeen välinen tuuletusvälivaatimus on ainoastaan 50 mm.

Vinttien eristämiseen soveltuvat hyvin esimerkiksi Kingspan Therma TP10 Vintti-Iita, Kingspan Therma TW56 Anselmi ja Kingspan Sauna-Satu. 

Detaljikirjastostamme voit ladata vintin rakennekuvat.