Ulkoseinän eristäminen (pientalot ja rivitalot)

Kingspan Therma -eristeet soveltuvat pien- ja rivitalojen ulkoseinärakenteen lämmöneristeeksi kaikille runkomateriaaleille: kuten puu, betoni, tiili, harkko, kevytbetoni/siporex, hirsi ja teräs.

Kingspan Therma -eristeitä käytettäessä ei tarvita erillisiä tuulensuoja- tai höyrynsulkukerroksia.

Puurunkoiseen taloon eristeet voidaan asentaa joko rungon väliin tai rungon päälle. Therma -eristeitä käytetään myös tyypillisesti puurunkoisen yläpohjarakenteen höyrynsulkukerroksena.

Kingspan Therma -eristeet toimivat kevytbetoni- eli siporex- sekä hirsirunkoisten rakenteiden sisäpuolisena lämmöneristeenä. 

Betonirunkoisessa talossa eristeemme soveltuvat niin sisäkuori- kuin sandwich-elementteihin.

Kingspan Therma -eristeet ja teräsrunko tarjoavat täysin uudenlaisia mahdollisuuksia energiatehokkaaseen rakentamiseen.

Eristeratkaisuillamme on mahdollista saavuttaa lämpötaloudellisesti tehokas ja kosteusteknisesti toimiva ulkoseinärakenne. Kingspan -eristeiden hyvien lämmöneristysominaisuuksien ansiosta ulkoseinärakenteet voidaan toteuttaa ohuina. Tämä mahdollistaa myös hoikat runkorakenteet.

Kingspan -eristelevyjen asentaminen on helppoa. Eristelevyt työstetään oikeisiin mittoihinsa asennusohjeiden mukaisesti ja kiinnitetään polyuretaanivaahdolla kiinni runkorakenteisiin. Myös eristelevyjen väliset ponttisaumat vaahdotetaan aina polyuretaanivaahdolla.

Ulkoseinäratkaisu korjausrakentamiseen

ulkoseinat2_cropped.jpg

Kingspan Therma -eristeet soveltuvat lähes kaikkien korjattavien rakennusten ulkoseinien eristämiseen. Kingspan -eristetuotevalikoimasta löytyvät rakenneratkaisut lämmöneristämiseen lisäeristämisestä aina passiivienergiarakenteisiin asti.

Yksinkertaisimmillaan vanhaan ulkoseinään voidaan asentaa Kingspan Therma -eristeet rungon sisäpuolelle lisäeristeeksi ja höyrynsuluksi. Laajamittaisimmissa korjauksissa ulkoseinän koko eristekerrosta vaihtamalla vanhasta rakennuksesta saadaan helposti nykymääräysten mukainen matalaenergiarakenne, jopa passiivienergiarakenne.

 

Detaljikirjastostamme voit ladata ulkoseinien rakennekuvat.