Pien- ja rivitalojen katot ja yläpohjat

Kingspan Therma -eristeet soveltuvat puu-, betoni ja siporex-runkoisen kattorakenteen eristeeksi. Therma -eristeitä käytettäessä ei tarvita erillisiä tuulensuoja- tai höyrynsulkukerroksia.

Kingspan Therma -eristeinen yläpohjarakenne voidaan toteuttaa usealla eri tavalla riippuen kohteen yläpohjan rakenteista tai kattomuodosta. 

Puurunkoisessa kattorakenteessa eristeet voidaan asentaa joko rungon väliin tai rungon päälle. Therma -eristeitä käytetään myös tyypillisesti puurunkoisen yläpohjarakenteen höyrynsulkukerroksena.

Kingspan Therma -eristeet ovat kustannustehokas eristeratkaisu myös betoni-, ontelolaatta-, TT-laatta- ja teräspoimulevykatoille, jotka ovat tyypillisesti loivia kattoratkaisuja.

Kingspan-eristelevyjen tasaisuuden ja hyvän muotonsapitävyyden ansiosta aluskatteen ja eristeen välinen tuuletusvälivaatimus on ainoastaan 50 mm.

Kingspan -lämmöneristeiden asentaminen on helppoa. Oikein asennettuna eristeidemme lämmöneristyskyky säilyy pitkään rakennuksen elinkaaressa. 

Riippuen rakennevaihtoehdosta eristelevyt työstetään oikeisiin mittoihinsa asennusohjeiden mukaisesti ja kiinnitetään polyuretaanivaahdolla kiinni yläpohjan rakenteisiin. Myös eristelevyjen väliset ponttisaumat vaahdotetaan aina polyuretaanivaahdolla.

Detaljikirjastostamme voit ladata kattojen ja yläpohjien rakennekuvat.